Medle SK 85år - 31/8 11.00-15.00

Bytardag

Medle SK vill hjälpa dig att ge dina gamla sportgrejer ett nytt liv. Kanske har ni ett par urvuxna skridskor, för korta skidor eller liknande som någon anna skulle ha större nytta av. Låt oss då hjälpa er att hjälpa någon annan familj innan vinterns alla sporter drar igång.

Om ni vill sälja saker på bytardagen så kommer alltså klubben att sälja dina saker. Det ni behöver göra är att anmäla er och registrera de saker ni vill sälja. Detta för att det ska vara möjligt att hålla reda vilka saker som lämnas, säljs och lämnas tillbaka samt att rätt person får pengarna när en sak säljs. Därför måste ni registrera er med knappen nedan och sedan även registrera de saker ni vill sälja. Kostnaden för att få lämna in saker till försäljning är 50kr. Ni som registrerar er kommer eventuellt också tillfrågas om att ställa upp med en mindre arbetsinsatts innan, under eller efter familjedagen.

Anmäl dig till bytardagen

Loppis

För den som vill sälja annat än sportgrejer så går det också bra, då gör man det vid ett eget loppisbord. Det går att välja på att bara betala för en plats eller plats med bord. Priset för en loppisplats är 50kr och loppisplats med bord 100kr

Loppisen kommer att vara öppen mellan 11.00 och 15.00. Det kommer vara möjligt att börja ställa fram sina saker klockan 8.30 men ingen försäljning får äga rum för klockan 11.00.

Anmäl dig till loppis